Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Парадайс Електрик издава ръководство за диагностика и контрол на заземителни уредби

29.01.2013   |   Бизнес
 

Ръководство за диагностика и контрол на заземителни уредби издава Парадайс Електрик Консулт, съобщиха за Еlectrical-Bulgaria.com от фирмата.

Целта на ръководството е да бъдат представени някои от най-често прилаганите международни методи за измерване на специфичното съпротивление на почвата и на земното съпротивление на заземителите, които позволяват проектирането, диагностицирането и сертифицирането на заземителните уредби, както и тяхната поддръжка.

"В България до момента не съществува систематизирана наредба по темата. При подготовката на това ръководство бяха разгледани и анализирани различни източници, сред които са: международни стандарти, разработки, статии и публикации по темата, ръководства за употреба на заземителни тестери на различни производители, както и личният опит на автора", уточняват от фирмата.

"Изграждането на една ефективна заземителна уредба е от първостепенно значение за функционирането на всяка електрическа инсталация, както заради безопасността на персонала, така и за правилната работа на електрическото, електронното оборудване и на различните защити. Ето защо една правилно инсталирана заземителна уредба ще предотврати на първо място евентуални човешки жертви, а след това – материални загуби и смущения при работата с други инсталации", обясняват от Парадайс Електрик.

     
Източник: Парадайс Електрик Консулт

Ключови думи: Парадайс Електрик Консулт   заземителни уредби   заземители  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...