Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ВиК Хасково търси доставчик на електроматериали

Водоснабдяване и канализация – Хасково обяви процедура за избор на доставчик на електроматериали за нуждите на дружеството.

Избраният изпълнител ще има ангажимента да извършва доставка за период от 24 месеца, след направена предварителна заявка от възложителя.

Количествата за всяка доставка се определят от нуждите на водоснабдителното дружество  и се посочват на фирмата-изпълнител в официална заявка.

Общо количество на поръчката – електроматериалите са необходими на ВиК - Хасково за отстраняване на повреди и изпълнение на предписания. Количествата на повредите и авариите не могат да се прогнозират и поради това не може да бъде предварително определено количеството на нужните доставки за периода.

Прогнозната стойност на поръчката възлиза на 600 хил. лв. без включен данък добавена стойност.

Крайният срок за подаване на документи за участие е 18 март.

     
Източник: АОП; снимка: sxc.hu

Ключови думи: електроапаратура   електроматериали  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...