Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

28 февруари - Парадайс Електрик подготвя курс за диагностика и контрол на заземителни уредби

08.02.2013   |   Предстоящо
 

На 28 февруари т.г. Парадайс Електрик организира еднодневен курс за диагностика и контрол на заземителни уредби. В рамките на обучението ще бъдат разгледани методите за измерване на земното съпротивление на заземителите и на специфичното съпротивление на почвата.

Целта му е да бъдат представени някои от най-често прилаганите методи за измерване на специфичното съпротивление на почвата и на земното съпротивление, които позволяват проектирането, диагностицирането и сертифицирането на заземителните уредби, както и тяхната поддръжка.

По време на курса ще бъдат разгледани измерването на специфичното съпротивление на почвата, начинът на работа на заземителните тестери, използвани за измерване на земното съпротивление на заземителите, мерките за безопасност при измерване на земното съпротивление на заземителите и др.

Ще бъдат представени методите на пада на потенциала, за пресичане на кривите и на наклона на Таг.

По време на курса участниците ще получат Ръководство за диагностика и контрол на заземителни уредби (първото издание в България) с автор маг. инж. Ернесто Нориега Стефанов.

Повече информация за обучението може да получите на тел.: 0884 288 098, лице за контакт Станка Шереметова.

     
Източник: Парадайс Електрик

Ключови думи: заземителни уредби   заземители   Парадайс Електрик   земно съпротивление  

Област: Предстоящо  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...