Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЕТИ разширява продуктовата си гама през 2013-та

13.03.2013   |   Бизнес
 

В края на 2012 г. словенската компания ЕТИ, един от водещите производители на апаратура за защита за PV централи и електрооборудване НН, разшири гамата си с нови продукти за компенсация на реактивна мощност, съобщиха те за Electrical-Bulgaria.com. “В средата на март т. г. излиза и нова подобрена версия на 10 kA серия миниатюрни автоматични прекъсвачи, нова гама от пакетни прекъсвачи и разпределителни блокчета за НН”, разказаха от ЕТИ.

„Друго интересно е, че през този месец, стартираме промоционална кампания за своите клиенти, които освен най-добрите ценови условия, ще имат възможността да спечелят пътуване до Словения. Там ще посетят един от най-старите заводи с традиции в производството и ще могат да се насладят на забележителностите в страната “, разкриха те.

Oт компанията припомнят, че от м. aприл 2012 г. ЕТИ България е сменила изцяло стратегията си за развитие на българския пазар. „От представителство с изцяло презентативни и консултантски функции започнахме да се развиваме като търговска фирма с персонал и склад, като същевременно подпомагаме вече изградената дистрибуторска и партньорска мрежа“, информират от ЕТИ.

„Още в началото на промените, компанията започна да работи върху нов проект за предоставянето на цялостни инженерингови решения , съвместно с доверени партньори. Към началото на т. г. можем смело да се похвалим, че напълно сме развили това начинание и вече имаме стабилни взаимоотношения в бранша. В зависимост от изискванията си, клиентът би могъл да избере дали да му бъде предложена само ел. апаратура за таблото или цялостно интегрирано решение. Остойностяването се извършва от екипа на ЕТИ България на базата на техническата документация или количествена сметка, а самото асемблиране е поверено на дългогодишни партньори “, допълва инж. Мария Христова, мениджър проекти.

„Броят на фирмите, които се възползват от тази услуга, непрекъснато расте. Процесът на остойностяване на проектите отнема време и е необходим технически подготвен персонал, който да познава продуктите ни. По тази причина ние улесняваме клиентите, като им предлагаме цялостно техническо решение, спестявайки им време и пари. Фирмите, на които предлагаме тази услуга, нямат инженерингов отдел и не изработват сами ел. табла. Освен това сме отворени за запитвания от всички, които имат нужда от нашата услуга и искат да закупят качествена апаратура, произведена в Европа, на конкурентна цена“, заявяват от компанията.

     
Източник: ЕТИ

Ключови думи: ЕТИ   електрооборудване   прекъсвачи   ел. табла   разпределителни блокчета  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...