Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЕСО спечели награда за иновативен проект

20.03.2013   |   Събитията
 

Проектът за система за динамично наблюдение на преносните възможности на електропроводи високо напрежение на ЕСО спечели първа награда за ИТ проект на 2012 г. в категория "Национални проекти в корпоративния сектор", съобщиха от дружеството.

Внедряването на системата е реализирано съвместно с консорциум Ериксон Словакия България и Би Пауър България по технология на испанската фирма Arteche.

"В резултат на работата със системата през 2012 г. голяма част от елетропроводите в определени моменти бяха натоварени с около 20% над първоначално статично изчислените стойности. Системата осигурява наблюдение на общо 47 електропровода в цялата страна, като ще се използва и при планови ремонти, когато се очаква увеличено натоварване", поясниха от ЕСО.

     
Източник: ЕСО

Ключови думи: ЕСО   електропроводи   системи за мониторинг  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...