Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ИСУЛ търси доставчик на UPS

УМБАЛ Царица Йоанна-ИСУЛ откри процедура за избор на фирма, която ще извърши доставка на UPS и проектиране на силова електроинсталация. Поръчката включва: доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на система за аварийно захранване (UPS) - 120 kvA, необходимa за обезпечаване на работния процес на линенен ускорител Clinac; проектиране на силова и контролна електроинсталация и адаптиране към съществуващата такава за UPS - 120 kvA; доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на UPS - 1 kvA, необходим за АВР 25А (автоматично включване на резервата) в МКТП 4 малкара, секция Ниско напрежение; доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на АВР 25А (автоматично включване на резервата); поектиране на двустранно захранване на оперативни вериги за АВР и блокировки.

Прогнозната стойност на поръчката е 60 000 лв.
Срокът на валидност на публичната покана е 29 март.

Допълнителна информация може да откриете в сайта на лечебното заведение.

     
Източник: ИСУЛ

Ключови думи: електроинсталации   аварийно захранване   АВР  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...