Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ТЕЦ Марица изток 2 търси доставчик на дизелов генератор

ТЕЦ Марица изток 2 стартира обществена поръчка за доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на 1 бр. дизелов генератор за част 700 МW.

Генераторът трябва да бъде закрит тип за монтаж на открито, безчетков, с въздушно охлаждане, номинално изходно трифазно напрежение 400 ± 5%VAC 50 Hz, режим на работа ESP (БДС ISO 8528-1:2007), стабилност на напрежението при всякакъв товар ≤ 1%.

Агрегатът трябва да е снабден с местен и дистанционен пулт за управление и визуализация на основните параметри, осигуряващ постоянен контрол на двигателя, генератора и спомагателните им системи и предотвратяващ работата му при аварийни режими. Пултът за дистанционно управление трябва да се монтира в помещението на секция 1МО/2МО.

Прогнозната стойност на поръчката е 40 000 лв.
Срокът на валидност на публичаната покана е 15 април.

Допълнително информация може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: ТЕЦ Марица изток 2

Ключови думи: ТЕЦ Марица изток 2   дизелови генератори   агрегати  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...