Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

KoCoS и Jean Müller ще предлагат общи продукти

22.04.2013   |   Бизнес
 

Германските компании KoCoS и Jean Müller сключиха стратегическо партньорство за осъществянане на съвместни разработки и предлагане на общи решения в областта на измервателните технологии в интелигентните електроенергийни мрежи, съобщиха за Measurement-Bulgaria.com от фирма ВиВ Изоматик, представител на Jean Müller за България.

KoCoS разработва и произвежда системи за измерване и тестове в електроенергийни мрежи, а Jean Müller е специализирана в производството на комутатори за безопасна дистрибуция и управление на електроенергия в широк кръг приложения.

"Качеството при измерване на данни е от съществено значение при вземането на решения в среда с динамично електрозахранване. Затова измервателните устройства от висок клас на KoCoS вече са достъпни в портфолиото с решения на Jean Müller. Интелигентата комбинация от измервателна технология и компоненти за дистрибуция на електроенергия предлага на клиентите подход, ориентиран към бъдещето, както и висока степен на сигурност на разумни цени", коментираха от Jean Müller.

     
Източник: ВиВ Изоматик; снимка: Jean Müller

Ключови думи: ВиВ Изоматик   KoCoS   Jean Müller   интелигентна мрежа  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...