Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Noark представи нови катодни отводители

24.04.2013   |   Технологии
 

Noark Electric добави в своето портфолио новите катодни отводители Ex9UE, съобщиха за Electrical-Bulgaria.com от фирмата.

Катодните отводители клас I+II Ex9UE1+2 са от тип 1+2 (клас I+II, Т1+Т2, В+C) и служат за защита на електрическите системи от мълнии и пренапрежения. Те имат номинален импулсен ток 12,5 kA и са подходящи за нива на мълниезащита (LPL) III и IV (EN62305) в трифазни TN системи. Отводителите имат изваждаем защитен блок и индикатор за състоянието, предлагат се със или без комуникация.

Катодните отводители клас II Ex9UE2 са от тип 2 (клас II, Т2, C) и също служат за защита на електрическите системи от мълнии и пренапрежения. Те имат номинален импулсен ток 20 kA и максимален импулсен ток 40 kA. Оводителите имат изваждаем защитен блок, индикация за подмяна на устройството и възможност за дистанционно следене.

     
Източник: Noark Electric

Ключови думи: Noark Electric   катодни отводители   Ex9UE   мълниезащита  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...