Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Eaton представи нов UPS с възможности за виртуализация

Eaton представи новия модел непрекъсваемо токозахранващо устройство (UPS) Eaton 5P с капацитет до 1550 VA. Той предлага възможност за интеграция на софтуера Eaton Intelligent Power и опростено управление на потреблението на електроенергия чрез графичен интерфейс, който показва общата изразходвана електроенергия и синусоидалния изход.

С помощта на Eaton Intelligent Power потребителите могат да интегрират устройствата с решението за управление на виртуализацията vCenter Server на VMware, както и с платформи за виртуализация като Citrix XenServer, Microsoft SCVMM, Red Hat и други Xen системи с отворен код.

Устройство е насочено към приложения за захранване на сървъри, комутатори, маршрутизатори и устройства за съхранение на данни, разположени в мрежови шкафове и малки центрове за данни. 5P UPS допълва наскоро обявената серия 5PX.

"Виртуализацията става все по-важна дори и за по-малки ИТ инсталации. Досега беше трудно да се намерят малки UPS системи, които да са оптимизирани за използване във виртуални среди. Нашите нови модели 5P и 5PX напълно разрешават този проблем, като се интегрират директно във водещите платформи за виртуализация. Тези нови продукти наистина представляват съществена стъпка напред в UPS технологиите", коментира Кристоф Жам, продуктов мениджър за еднофазни устройства в Eaton Power Quality.

LCD екранът, вграден в предния панел на UPS устройството, показва данни за състоянието на захранващата система заедно с реални моментни стойности на ключови работни параметри.

     
Източник: Eaton

Ключови думи: Eaton   токозахранващи устройства   UPS  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...