Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Елпром ЗЕМ достави електродвигатели за ТЕЦ в Косово

15.05.2013   |   Бизнес
 

Елпром ЗЕМ изпълни договор за конструиране, производство и доставка на два асинхронни електродвигателя с кафезен ротор за високо напрежение в Република Косово, съобщиха от дружеството. Електродвигателите са предназначени за вграждане в трошачка в ТЕЦ в Прищина.

Машините са с номинална мощност 660 kW, номинално напрежение 6000 V и номинална скорост  485 min-1. Те използват метод на охлаждане IC 511 и степен на защита IP 55.

"Този проект е поредния успешно реализиран в Република Косово и региона и затвърждава доброто представяне на Елпром ЗЕМ. Някои от последните ни проекти в региона са: произвoдство и доставка на електродвигатели за ТЕЦ (2 бр. - 315 kW; 6 kV; 1000 min-1); проект за доставка на нови синхронни хидрогенератори за ВЕЦ ( 2 бр. – 500 kVA; 0.4 kV; 1000 min-1) и рехабилитация на електродвигател за циментов завод (4 MW, 6 kV, 1000 min-1)", допълват от компанията.

     
Източник: Елпром ЗЕМ

Ключови думи: Елпром ЗЕМ   ТЕЦ   електродвигатели   трошачки  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...