Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Kuttig става част от Friedhelm Loh Group - 24.06.2013

24.06.2013   |   Начало»Бизнес
 

Kuttig Computeranwendungen, един от най-големите партньори на Autodesk в Германия, вече е част от Friedhelm Loh Group, съобщиха за Electrical-Bulgaria.com от фирма Rittal, която е най-голямата компания в групата. Придобиването ще доведе до създаването на първия в Германия център за високи технологии в областта на CAD и PLM решения в съюза Eplan – Rittal – Kiesling.

Kuttig е втората софтуерна компания в портфолиото на Friedhelm Loh Group след Eplan.

"Сливането между Eplan, водещи специалисти в областта на софтуерния решения за инженеринг, и Autodesk експертите от Kuttig означава, че сега сме изключително добре позиционирани, за да отговорим на изискванията в областта на мехатрониката и на увеличаващата се роля, която има виртуалната разработка на продукти", коментира Фридхелм Лох, главен изпълнителен директор на Friedhelm Loh Group.

Eplan ще прехвърли бизнеса си с решения за механиката към новата дъщерна компания Kuttig и ще продължи да интегрира всички свързани области (механика, електрозахранване и софтуер) в групата.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Friedhelm Loh Group   Eplan   Kuttig   Autodesk   CAD   PLM  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...