Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

27 юни - Семинар за мълниезащита в София

Обучителен семинар на тема "Мълниезащита" ще проведе КИИП РК София-град на 27 юни в хотел Родина, София. Лектор на събитието ще бъде маг. инж. Ернесто Стефанов, управител на фирма Парадайс Електрик.

Програмата включва представяне на немската технология ЛИНЕТ за прогнозиране и проследяване на атмосферни бури в реално време, информация за актуалните критерии за проектиране на мълниезащитни уредби и за необходимостта от предпазване на чувствителното оборудване от атмосферни и комутационни пренапрежения.

На семинара ще бъдат обсъдени и общите критерии при избор на защитни устройства срещу пренапрежения (surge protective devices), прилаганите критерии при проектиране на заземителни уредби, критерите при проектиране на заземителни уредби според международните стандарти, критериите при проектиране на заземителни уредби в почви с високо специфично съпротивление (каменисти терени със слаба растителност, пясъци, скали) и др.

     
Източник: КИИП

Ключови думи: КИИП   Парадайс Електрик   мълниезащита  

Област: Предстоящо  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...