Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Парадайс Електрик Консулт предлага мълниеприемници на френската FRANCE PARATONNERRES

03.07.2013   |   Бизнес
 

Парадайс Електрик Консулт предлага на българския пазар мълниеприемници с изпреварващо действие на френската фирма FRANCE PARATONNERRES, съобщиха от компанията специално за IndustryInfo.bg.

„Мълниеприемникът с изпреварващо действие IONIFLASH MACH на френската фирма FRANCE PARATONNERRES е първият мълниеприемник от този тип, който съчетава най-новите резултати от изследвания и опити, проведени при реални условия на попадения на мълнии. Дългогодишната работа и изпитания демонстрират значителното превъзходство на един мълниеприемник с изпреварващо действие със заоблен връх, сравнен с един мълниеприемник със заострен при еднакви реални условия в лаборатория и при атмосферни бури. Мълниеприемникът със заоблен връх е много по-ефикасен, тъй като излъчва йони по-трудно, като така стойностите на електрическото поле около него винаги са високи, следователно възходящият лидер, който тръгва от него, се разпространява на по-голямо разстояние и с по-голяма вероятност за свързване от низходящия лидер”, обясняват предимствата на устройството от Парадайс Електрик Консулт.

„Тези устройства защитават повече от 20 000 места по света. Мълниеприемниците IONIFLASH MACH отговарят на изискванията на стандарт NFC 17-102 2011, както и на тези, установени в IEC. Този тип мълниепримници са подходящи, както за положителни, така и за отрицателни мълнии. Чрез мълниеприемниците IONIFLASH MACH Парадайс Електрик Консулт продължава да обогатява своята гама от предлагани продукти, свързани с мълниезащитата”, допълват от компанията.

     
Източник: Парадайс Електрик Консулт

Ключови думи: Парадайс Електрик Консулт   IONIFLASH MACH   FRANCE PARATONNERRES  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...