Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Eaton представи 10'' сензорен дисплей за токозахранващи устройства

Eaton представи 10-инчов сензорен дисплей за непрекъсваемите токозахранващи устройства Power Xpert 9395. Той предоставя на операторите на центрове за данни статистика за разходите на електроенергия и друга информация за работата на системите.

"Сензорният екран допълнително допринася за възприемането на отличавания с награди 9395 UPS като една интегрирана и гъвкава система, която осигурява производителност и леснодостъпна обширна информация за потреблението на енергия за центровете за данни. Интуитивният, цветен интерфейс от промишлен клас позволява на потребителите да разглеждат важна статистическа информация, включително за икономията и консумацията на електроенергия в kWh в графична форма и в реално време, за да помогне на потребителите да идентифицират важни тенденции в използването на енергия. Потребителите също така разполагат с проста сензорна навигация, за да получат достъп до регистрирани събития, данни и услуги или до подробна информация за историята на системата", обясни Хорхе Авинава, мениджър трифазни UPS продукти в Eaton Power Quality.

Дисплеят работи с вътрешните модулни функции на 9395, като позволява на потребителите да получат информация на ниво UPS, за отделните модули, разположени в един UPS, както и за цялата система от паралелно свързани UPS устройства. Потребителите могат също така да използват дисплея, за да наблюдават работата на своите системи за резервно захранване с достъп до подробна записана информация за батерията и наличното време за автономна работа.

Токозахранващото устройства Eaton Power Xpert 9395 е насочено към приложения в големи центрове за данни. Новият сензорен дисплей е наличен и за обновяване на съществуващи модели.

     
Източник: Eaton

Ключови думи: Eaton   UPS   токозахранващи устройства   сензорни дисплеи   Power Xpert 9395  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...