Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Италиански производител на електромеханични компоненти търси контакти с български фирми

05.09.2013   |   Бизнес
 

Италианската фирма Components Srl предлага услугите си на заинтересовани български фирми, за които да произведе части и компоненти по предоставен чертеж или мостра, съобщиха от ИЧЕ – Агенция за подпомагане и интернационализация на италианските предприятия в чужбина.

Компанията е специализирана в производството на електромеханични компоненти, необходими за дейностите по поддръжка на електроразпределителните мрежи и за производството на съоръжения и оборудване - контакти, части за прекъсвачи, за разединители, вариатори при товар и др. Клиенти на фирмата в Италия са големи оператори на електропреносна и електрорапределителни мрежи, информират от ИЧЕ.

За повече информация: Sig.ra Cristina Visentin (кореспонденция на английски ез.), Tel/Fax: +39 0438 453056; e-mail: componentssrl@tiscali.it.

     
Източник: ИЧЕ; снимка: Components Srl

Ключови думи: ИЧЕ   електромеханични компоненти   електромеханични части   контакти   прекъсвачи  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...