Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

1 октомври - Представяне на книгата за мълниезащита и ръководството за заземителни уредби на Парадайс Електрик Консулт в Пловдив

09.09.2013   |   Предстоящо
 

Представяне на книгата "Мълниезащита на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи" и на "Ръководство за диагностика и контрол на заземителни уредби" на Парадайс Електрик Консулт ще се състои на 1 октомври от 11 ч. в зала Хеброс на Международния панаир в Пловдив, палата 8, съобщи за Electrical-Bulgaria.com инж. Ернесто Стефанов, управител на компанията.

Книгата разглежда редица аспекти, сред които анализ на риска от попадение на мълнии, методи и технологии за мълниезащита, предлагани на международния пазар. Тя анализира критериите за проектиране и изграждане на мълниезащита и заземяване на фотоволтаични, вятърни и хибридни централи, критериите за защита от пренапрежения, на чувствителното оборудване, съдържащо се в тези системи. Отделено е внимание и на изискванията за изграждане на окабеляването на електрически системи, динамичното поведение на заземители и др.

Целта на ръководството е да бъдат представени някои от най-често прилаганите международни методи за измерване на специфичното съпротивление на почвата и на земното съпротивление на заземителите, които позволяват проектирането, диагностицирането и сертифицирането на заземителните уредби, както и тяхната поддръжка.

     
Източник: Парадайс Електрик Консулт

Ключови думи: Парадайс Електрик Консулт   мълниезащита   заземителни уредби   Ернесто Стефанов  

Област: Предстоящо  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...