Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Noark Electric отчете успешно развитие в Централна и Източна Европа

16.09.2013   |   Бизнес
 

Noark Electric отчете високи резултати и успешно налагане на продуктите й в Централна и Източна Европа през последните 18 месеца. За този период компанията е продала повече от 4 200 000 полюса миниатюрни автоматични прекъсвачи, както и 400 000 броя дефектнотокови защити в региона.

"Ръководството оценява това като много добър старт и солидна основа за бъдещо развитие. Ще продължим да следваме нашата цел, за да бъдем до 5 години в челната петица на престижните марки в бранша с важна позиция в Централна и Източна Европа", коментира Бейбей Женг, CEO на Noark Electric Europe.

Той обяви още, че компанията ще продължи да акцентира върху скорост и експедитивност и по-добро обслужване на клиентите и партньорите.

"Европейският пазар е много важен за бъдещето на Noark и ние ще инвестираме значителни ресурси през следващите няколко години, като запазим дадените обещания към нашите клиенти. Имаме възможност да изградим стабилна позиция на пазара и ще я използваме", допълни главният изпълнителен директор на Noark Electric Europe.

     
Източник: Noark Electric

Ключови думи: Noark   Бейбей Женг   автоматични прекъсвачи   дефектнотокови защити  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...