Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Софийска вода разширява системата за енергиен мониторинг на СПСОВ Кубратово

Софийска вода започва разширение на системата за енергиен мониторинг и мениджмънт на енергийните ресурси на СПСОВ Кубратово. Във връзка с това компанията даде началото на процедура за избор на фирма изпълнител на дейностите, включени в него.

Срокът за изпълнение, заложен в публичната покана от Софийска вода, е 24 месеца.
 
В своето техническо предложение участниците трябва да опишат схемата на реализиране на разширението, модела и производителя на предлаганото оборудване: програмируеми контролери (PLC); ел. табла, пултове и разпределителни кутии; контролно-измерватени прибори; безжични модули за комуникация. В документите за кандидатстване трябва да се съдържа таблица за сроковете за изпълнение (по образец), както и списък на документите, съдържащи се в плик № 2 „Предложение за изпълнение на поръчката” (по образец), подписан от участника.

Пълната документация в електронен вариант може да намерите на сайта на Софийска вода.

     
Източник: АОП; снимка: Софийска вода

Ключови думи: програмируеми контролери   ел. табла   разпределителни кутии   контролно-измерватени прибори   безжични модули  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...