Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

10 октомври - DTS организира семинар в сътрудничество със Socomec и Terasaki

23.09.2013   |   Предстоящо
 

На 10 октомври т. г. в хотел Холидей Ин в София фирма DTS ще проведе традиционния семинар Technical day в сътрудничество с компаниите Socomec (Франция) и Terasaki (Япония), на които е ексклузивен представител и сервизен център за България.

Събитието ще започне с кратко представянe на френската компания Socomec и на японската Terasaki. В лекцията "Иновативни UPS системи на Socomec" г-н Винко Божич от поделението на Socomec в Словения ще представи най-нови и високоефективни UPS технологии. Последното поколение системи и апаратури за електрическо измерване, превключване, контрол и защита на Socomec ще бъдат представени от г-н Джереми Вогт, продуктов мениджър от главната квартира на компанията във Франция.

Модулните автоматичните прекъсвачи MCB и MCCB както и въздушните автоматични прекъсвачи ACB от продуктовта гама на Terasaki  ще бъдат представени от г-н Греъм Инглиш, регионален мениджър за Европа от представителството на Terasaki в Шотландия.

Работни езици на събитието ще са български и английски, за който ще бъде осигурен симултанен превод. Семинарът, който се открива в 9:00 ч., и последващият го коктейл са безплатни. Предварително участие може да заявите на e-mail:dts@dts.bg или на телефони +359 2 9310397, +359 2 4412271.

Повече за предстоящото събитие може да намерите на сайта на DTS.

     
Източник: DTS

Ключови думи: DTS   Socomec   Terasaki   UPS   автоматични прекъсвачи  

Област: Предстоящо  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...