Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

АЕЦ Козлодуй търси фирма за доставката и монтажа на приводи за пофазно управление на линейни и земни ножови разединители

АЕЦ Козлодуй започна процедура по избор на фирма, която да извърши доставката и монтажа на приводи за пофазно управление на линейни и земни ножови разединители с технологични наименования ЛНР BT05/06, 15/17 ЗНР–BT05, 16 ЗНР–BT06.

Поради зачестили дефекти по механичните елементи в редукторите на моторните задвижвания на линейни и земни ножови разединители и невъзможността им за понататъшно ремонтиране е необходимо да се извърши доставка и монтаж на нови приводни шкафове за пофазно задвижване на линейните и земни ножови разединители.

Избаният изпълнител ще има ангажимента да изпълни условията по доставката съгласно приложеното в документацията Техническото задание.
Предварителната стойност на поръчката е 99 хил. лв. без ДДС.

Крайният срок за подаване на оферти за участие е 21 октомври.
Подробности може да намерите тук.

     
Източник: АОП; снимка: АЕЦ Козлодуй

Ключови думи: АЕЦ Козлодуй   приводи за пофазно управление   линейни ножови разединители   земни ножови разединители  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...