Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Eл-Тест стартира проект за подобряване на условията на труд

28.10.2013   |   Инвестиции
 

Eл-Тест започна изпълнението на проект за подобряване на условията на труд и създаване на безопасна работна среда, съобщиха за Electrical-Bulgaria.com от компанията.

Той има за цел да подобри организацията на трудовата дейност във фирмата и да създаде съвременни управленски системи за осигуряване на безопасност и здраве при работа, отговарящи на изискванията на националното законодателство и хармонизираните европейски стандарти.
 
"За постигане на тези цели проектът предвижда дейности за закупуване на колективни средства за защита, повишаване на мотивацията на персонала чрез подобряване на условията на труд и реализирането на пазара на продукти, отговарящи на стандартите на ЕС и съществените изисквания към строежите, за да се осигури безопасността и здравето на хората и опазването на околната среда", обясниха от дружеството.

Проектът, който има срок за изпълнение 12 месеца, се изпълнява по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския социален фонд на ЕС.

     
Източник: Eл-Тест

Ключови думи: Eл-Тест   безопасност на труда   безопасна работна среда  

Област: Инвестиции  

ВиВ Изоматик
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...