Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Софийска вода избира доставчик на ел. табло за управление на помпени агрегати

Софийска вода откри процедура за избор на кандидат, който ще извърши проектиране, демонтаж на старо и монтаж на ново табло за управление на помпени агрегати в ПС Локорско.

При изпълнение на проекта трябва да се запази съществуващата схема на управление на помпените агрегати и захранване на съществуващи токови кръгове в ПС. Новото ел. табло трябва да бъде метално, изработено от стоманена ламарина, защитено отвън и отвътре, прахово боядисано и вентилирано. Всички сигнали за управление ще бъдат изведени на клеморед за свързване към SCADA система на Софийска вода.

Прогнозната стойност на поръчката е 30 000 лв.
Срокът на валидност на публичната покана е 30 октомври.

Допълнително информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: Софийска вода

Ключови думи: Софийска вода   ел. табла   помпени агрегати   SCADA  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...