Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Софийска вода избира доставчик на ел. табло за управление на помпени агрегати - 28.10.2013

Софийска вода откри процедура за избор на кандидат, който ще извърши проектиране, демонтаж на старо и монтаж на ново табло за управление на помпени агрегати в ПС Локорско.

При изпълнение на проекта трябва да се запази съществуващата схема на управление на помпените агрегати и захранване на съществуващи токови кръгове в ПС. Новото ел. табло трябва да бъде метално, изработено от стоманена ламарина, защитено отвън и отвътре, прахово боядисано и вентилирано. Всички сигнали за управление ще бъдат изведени на клеморед за свързване към SCADA система на Софийска вода.

Прогнозната стойност на поръчката е 30 000 лв.
Срокът на валидност на публичната покана е 30 октомври.

Допълнително информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: Софийска вода

Ключови думи: Софийска вода   ел. табла   помпени агрегати   SCADA  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...