Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

НОИ откри търг за изграждане на ел. табла - 11.11.2013

Националния осигурителен институт откри процедура за избор на кандидат, който ще игражди електроразпределителни табла в помещения на главно разпределително табло и сървърно в административна сграда на института в София.

Обхватът на поръчката включва всички дейности по демонтаж на съществуващи електрически съоръжения и инсталации, изготвяне на проекти на електроразпределителните табла, доставка и монтаж на нови окомплектовани електроразпределителни табла, дейности по свързване, настройки, тестване и пускане в експлоатация на електроразпределителните табла.

Кандидатите трябва да притежават поне три изпълнени договора, изпълнени през последните пет години с предмет или дейности сходни на обхвата на поръчката.

Срокът за получаване на документация за участие е 19.11.2013 г.
Срокът за получаване на оферти или заявления за участие е 25.11.2013 г.

Прогнозната стойност на поръчката е 120 000 лв.

Допълнително информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: НОИ

Ключови думи: НОИ   ел. табла   разпределителни табла  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...