Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Jean Mueller представи нов продуктов каталог - 11.11.2013

11.11.2013   |   Начало»Бизнес
 

Jean Mueller издаде електронен продуктов каталог за 2013 г., който съдържа информация за най-новите електронни компоненти в комутационната апаратура (нисковолтови превключватели, нисковолтови разпределители и трансформатори), съобщиха за Electrical-Bulgaria.com от ВиВ Изоматик, представител на компанията у нас.

Каталогът представя последните продукти и решения на фирмата, сред които инструменти за монтаж на панели, устройства за мониторинг на предпазители, системи за управление на захранването с широки софтуерни приложения, софтуер за визуализация, както и широка гама аксесоари.

Акцент в електронното издание е системата за управление на захранването PLVario , която предлага високо ниво на достъпност на данните и оперативна надеждност. Системата интегрира мрежови технологии в нисковолтовото разпределение. PLVario-NET е мрежовият модул на системата, който функционира като контролен блок, управляващ до 31 модула чрез CAN-шина.

Електронният каталог представя и последно поколение софтуер за визуализация от Jean Mueller - PLPro, който функционира като система за контрол на електрически инсталации. Инструментът PLPro-Basic открива, архивира и предоставя за отчитане и анализ даннните от измервателните системи и устройства Powerlizer на Jean Mueller – PLVario, PLNovameter, PLFuse и PLSemo.

     
Източник: ВиВ Изоматик; снимка: Jean Mueller

Ключови думи: ВиВ Изоматик   Jean Mueller   комутационна апаратура   трансформатори   разпределители  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...