Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ВиК Варна търси доставчик на електроинсталационни материали

Водоснабдяване и канализация – Варна обяви началото на процедура за доставка на електрически апарати и съоръжения, електроинсталационни материали, кабели и проводници за нуждите на дружеството.

Срокът за изпълнение на поръчката е две години, считано от датата на подписване на договорите за изпълнение.

Предметът на поръчката е разделен на три обособени позиции. Първата включва доставката на електрически апарати и съоръжения, с прогнозна стойност 500 хил. лв без ДДС

Във втората обособена позиция влиза доставката на електроинсталационни материали с прогнозна стойност 200 хил. лв. без ДДС. В последната обособена позиция е включена доставката на кабели и проводници с прогнозна стойност 300 хил. лв. без ДДС.

Техническите характеристики на видовете изделия по отделните обособени позиции са подробно описани в документацията за участие в процедурата.

Крайният срок за подаване на оферти за участие е 30 януари 2014 г. Повече информация може да получите от публикуваната покана в сайта на АОП.

     
Източник: АОП; снимка: sxc.hu

Ключови думи: ВиК Варна   електроинсталационни материали   кабели   проводници   енергетика  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...