Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Искра Силатроник ще представи различни видове електрическо оборудване на MachTech & Metal, IFAM и Intronika

Искра Силатроник ще вземе участие на изложениията MachTech & Metal, IFAM и Intronika, които ще се проведат в ИЕЦ София между 5 и 7 март 2014 г., съобщиха за Electrical-Bulgaria.com организаторите.

Фирмата е специализирана в производство на ел. апаратура за потенциално експлозивна атмосфера с висока степен на влагоустойчивост, алуминиеви и пластмасови разклонителни кутии, бутони, ключове, енергоспестяващи, луминесцентни и сигнални лампи, елемент команден, сигнализация за евакуация – ЕХІТ, и др. 

В портфолиото на Искра Силатроник влизат изделия с общо предназначение като микропревключватели тип SAS (S800), апаратура за пътна сигнализация, светодиодни осветители за препятствия, активни съпротивления с мощност от 100W до 200kW и напрежение до 35кV, изолатори 380V, декоративно осветление, крайни изключватели и др.

Сред произвежданите от компанията компоненти е и специализирано електрооборудване за електро- и мотокари, като кабелни снопове, реверсори, капацитетоуказатели, указатели за гориво и температура, аварийни изключватели, предпазители, щепселни съединения, помощни прекъсвачи за разпределители, задни и предни комбинирани тела, сигнални осветители, фарове за работно осветление, ключове за оперативни вериги, резистори, командоконтролери, ел.табла за кари и др.

Международните специализирани изложби MachTech & Metal, IFAM и Intronika ще запознаят посетителите с новостите в машиностроенето и инструменталната екипировка, автоматиката, роботиката и мехатрониката, професионалната и промишлената електроника и компоненти, както и в сектора на пластмасовата и каучуковата промишленост.

 

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Искра Силатроник   MachTech & Metal   IFAM   Intronika  

Област: Предстоящо  

ВиВ Изоматик
Подобни статии

18-о издание на Българска строителна седмица в Интер Експо Център


Ново уеб приложение помага при избора на ефективни електроуреди


18-о издание на Българска строителна седмица в Интер Експо Център


Роудшоуто на Rittal премина при голям интерес


Шрак Техник ще представи новости от своето портфолио на Булконтрола 2014

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...