Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

КонтурГлобал Марица Изток 3 избира проектант на електрически уредби и съоръжения

КонтурГлобал Марица Изток 3 стартира търг за проектиране и доставка на уредба 1,65 kV DC за железопътна тягова подстанция и компактни уредби за 6,3 kV, подмяна на съществуващи разпределителни уредби, рехабилитация и модернизация на електрически съоръжения за 1,65 kV DC на тяговата подстанция, включително извършване на строително-ремонтни дейности.

Предметът на поръчката включва проектиране, доставка на нови компактни уредби за 6,3 kV, електрооборудване и уредба за тягова подстанция на 1,65 kV DC, уредби и табла за 0,4 kV и други спомагателни системи и инсталации, демонтаж на стари уредби и електрооборудване, монтаж на новите съоръжения, демонтаж, доставка и монтаж на силови електрически и контролни кабели, както и проектиране, доставка и монтаж на нови шинопроводи и изграждане на заземителни инсталации. Новите уредби за средно напрежение 6,3 kV трябва да бъдат проектирани като компактни разпределителни уредби, съответстващи на стандарти IEC и EN.

Работите по проекта включват и рехабилитация или изграждане на нови осветителна, отоплителна, вентилационна и др. инсталации, както и изграждане на системи за пожароизвестяване, алармена сигнализация (СОТ) и всички необходими изпитания и въвеждане в експлоатация на новите електрически уредби, съоръжения и връзката им със съществуващата система за управление. В обхвата на поръчката се включват всички строително-ремонтни дейности свързани с подмяната на електрическите съоръжения и изграждането на новите инсталации.

Срокът за получаване на искания за документи или за достъп до документи е 14.01.2014 г.
Срокът за получаване на оферти и на заявления за участие е 24.01.2014 г.

Допълнително информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на АОП.

     
Източник: АОП; снимка: КонтурГлобал Марица Изток 3

Ключови думи: КонтурГлобал Марица Изток 3   електрически уредби   електрически съоръжения   разпределителни уредби  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Обществени поръчки/Търгове

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...