Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

НДК откри търг за монтаж на предпазен щит за трансформатор

Националният дворец на културата - Конгресен център София откри процедура за избор на фирма, която ще извърши строително-монтажни дейности, свързани с демонтажа, изработката и монтажа на предпазен щит за пети трансформатор от трета възлова станция на Конгресния център.

Кандидатът трябва да има опит в подобен вид СМР, като този опит се доказва с декларация за изпълнени минимум 3 договора за подобен род дейност или с минимум 3 референции за добре свършена работа от възложители. Необходимо е строително разрешително от Камарата на строителите с минимум трета група трета категория. Срокът на изпълнение на проекта е максимум 10 работни дни.

Срокът за получаване на офертите е 7 януари т. г.

Допълнително информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: НДК

Ключови думи: НДК   предпазен щитове   трансформатори   възлови станции  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...