Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Булгартрансгаз избира строител на дизел-генераторна станция

Булгартрансгаз откри процедура за избор на фирма, която ще извърши проектиране и изграждане на аварийна дизел-генераторна станция към административна сграда на централно управление на Булгартрансгаз.

Поръчката предвижда реконструкция с разширение на ел. инсталацията на административната сграда на Булгартрансгаз, имаща за цел при отпадане на основното ел. захранване от електроразпределителната градска мрежа гарантиране на нормално и безаварийно функциониране на наличните управленски структури, ел. съоръженията и технологично оборудване. За аварийни ситуации и при отпадане на основното ел. захранване е наличен и в експлоатация дизел генератор 30kW/380V.

Прогонозната стойност на поръчката е 250 000 лв.
Крайният срок за получаване на оферти е 24.02.2014 г.

Допълнително информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: Булгартрансгаз

Ключови думи: Булгартрансгаз   дизел-генераторни станции   ел. инсталации  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...