Electrical Bulgaria  
Вайд Бул
Вайд Бул

Johnson Controls ще си сътрудничи с американски университет за разработка на системи за съхранение на енергия

03.02.2014   |   Технологии
 

Johnson Controls обяви партньорството си с Технологичния унивреситет Лоурънс (LTU) в Мичиган, САЩ по проект за разработка на нови технологии за съхранение на енергия в превозни средства.

В рамките на проекта ще бъдат проведени проучвания, които ще послужат на Johnson Controls да повиши качеството на решенията, които предлага за автомобилния сектор. Изследванията ще бъдат фокусирани върху покриване на изискванията на стандартите за икономия на гориво и вредни емисии и подобряване на ефективността и функционалността на eлектромобилите.

Компанията ще осигури и внедри високотехнологичното изпитателно оборудване и другите технически ресурси, необходими за провеждането на академични и приложни изследвания за оптимизиране на превозните средства и технологиите за съхранение на енергия. LTU предоставя изследователските си съоръжения и експертния си опит в областта, за да подпомогне експерименталните разработки на Johnson Controls.

“Вярваме, че изграждането на следващото поколение технически лидери се състои в академичните партньорства. Сътрудничеството ни с LTU е пример за ангажимента ни към разработване на нови технологии за сърханение на енергия. То е инвестиция в бъдещето, както на академичните изследвания, така и на автомобилната индустрия”, заяви Мери Ан Райт, която се присъедини към борда на настоятелите на LTU през 2013 г.

     
Източник: Johnson Controls

Ключови думи: Johnson Controls   автомобилна промишленост   съхранение на енергия  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
ОБО Беттерманн

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоОбяви за работаРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...