Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Икома представи безколекторен акумулаторен двигател FBM-B 3100 за помпи - 17.02.2014

17.02.2014   |   Начало»Технологии
 

Най-малкият размер на варелна помпа в конструктивно изпълнение без уплътнение на вала в зоната на потапяне от тип COMBIFLUX FP 314, вече може да бъде окомплектована с акумулаторен двигател FBM-B 3100 – първият безколекторен акумулаторен двигател в света за задвижване на помпи, съобщиха от Икома, представител на фирма FLUX у нас.

„Комбинацията от помпа и акумулаторен двигател впечатлява с изключително висока за този тип помпи прехвърляща способност. Новият двигател с мощен подменяем акумулатор се отличава с дълъг работен цикъл на акумулатора, както и изключително кратко време за зареждане.

Особено подходящ е за приложение при невъзможност за изграждане на електрозахранване със стационарни или временни кабели, нестабилност на електрическата мрежа или при липса на каквото и да било електрическо захранване – например работа на открито.

Сред предимствата му са висока мощност - един 200 литров варел може да се изпразни само за 3 минути; общо времетраене на работния процес с едно зареждане на акумулатора до 120 min; едно зареждане на акумулатора е достатъчно за изпразване на 10 x 200 литрови варела (при 5.000 min-1).

Новият акумулаторен двигател FBM-B 3100 е отличен с реномираната  по цял свят награда за „iF product design“ за 2014 г. и вече е наличен на пазара”, допълниха от Икома.

     
Източник: Икома

Ключови думи: Икома   FLUX   акумулаторен двигател   FBM-B 3100  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...