Electrical Bulgaria  
Ритал
Вайд Бул

Rittal представи опционален пакет за енергийна ефективност за центровете за данни RiMatrix S

17.02.2014   |   Технологии
 

Rittal представи пакет за повишаване коефициента на ефективно използване на енергия за стандартизираните си центрове за данни RiMatrix S. Пакетът включва хардуерни и софтуерни компоненти, сред които интелигентни инструменти за разпределение на енергията и измерване на потреблението, които предоставят на IT администраторите детайлна информация за енергийната ефективност в центрове за данни.

Измервателните устройства от пакета за ефективно използване на енергията се монтират към подразпределителните системи или към сървърния шкаф. Данните от измерванията се обработват и визуализират посредством софтуера за управление на центрове за бази данни RiZone.

Стандартизираният модулен център за данни RiMatrix включва определен брой TS IT сървърни и мрежови шкафове, модули за управление на температурата, електроенергията и архивирането на данни, както и софтуер за мониторинг и управление на цялата система. Стандартизираните модули и координацията между компонентите спомагат за постигане на по-висок коефициент на енергийна ефективност.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   RiMatrix S   центрове за данни   енергийна ефективност   управление на енергия   RiZone  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоОбяви за работаРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...