Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Rittal ще представи иновативни комутационни решения в Хановер през април

10.03.2014   |   Предстоящо
 

Заедно със сестринските си компании Cideon, Eplan и Kiesling, Rittal ще представи новаторски решения за комутационна апаратура на международното изложение Hannover Messe в Германия през април. Иновативните технологии ще бъдат презентирани под общото мото “Индустрия на следващо ниво” в нов изложбен сектор от панаирните площи в Хановер, заемащ 2 хил. кв.м.

Rittal ще представи решения, свързани с нарастващата интеграция на информационните технологии в индустрията - от индивидуални сървърни шкафове до стандартизираните центрове за данни RiMatrix S. Под общата шапка на Friedhelm Loh Group сестринските компании вече предлагат на пазара усъвършенствани решения за потребителски и индустриални приложения, насочени към проектанти и производителите на комутационна апаратура.

С програмата си за технологично партньорство, базирана на КРУ платформата Ri4Power, Rittal демонстрира как контролната и комутационната апаратура могат да бъдат изработени в съответствие със стандарт DIN EN 61439 в сътрудничество с най-известните компании в сектора. По отношение на продуктовото си портфолио, Rittal разширява своята Ri4Power платформа с новоразработената 185-mm шинна система. Чрез нея компактните системи за разпределение на енергия могат лесно да бъдат приложени в индустриални приложения и в по-големи сгради.

Rittal ще присъства на три други щанда на панаира в Хановер: на форумите Efficiency Arena (зала 14/15, щанд K09), Industrial IT (зала 8, щанд D19) и TectoYou (зала 11, павилион D). EPLAN ще се представи в зала 7, на щанд D18.

     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Friedhelm Loh Group   RiMatrix S   Ri4Power  

Област: Предстоящо  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...