Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ВиВ Изоматик представи системи за енергиен мениджмънт на CIRCUTOR

10.03.2014   |   Технологии
 

На семинар в рамките на изложението за енергийна ефективност и възобновяема енергия фирма ВиВ Изоматик представи презентация на тема "Решения за енергиен мениджмънт и мониторинг на фирма CIRCUTOR". Водещият презенацията инж. Марин Шишков, търговски директор във ВиВ Изоматик, изтъкна предимствата и спецификите на системите за енергиен мениджмънт и ползите за производствените предприятия от внедряването им.

Акцент в представянето бе прегледа на пълната гама продукти на CIRCUTOR за изграждането на подобни системи и интегрирането им в енергийната мрежа на предприятията. Бяха представени устройства за мерене и следене на енергия - електромери, стационарни и преносими мрежови анализатори, комуникационни устройства и уредби за компенсация на фактора на мощността.

"Базирайки се на дългогодишния опит на ВиВ Изоматик в областта на индустриалната автоматизация и пълната гама високоефективни продукти на CIRCUTOR, можем да изградим цялостна ефективна система за мониторинг, която да обхване всички източници, включително и тези, които измерват неелектрически показатели като разходомери за газ, топломери и др.", сподели инж. Шишков.

"Като допълнение към това, CIRCTOR предлага и още едно допълнително улеснение за своите клиенти - специализирания софтуер за управление на енергийни системи - Power Studio, благодарение на който изграждането и управлението на системите е значително улеснено, а допълнителните възможности за анализ и съпоставка на данните може да донесе на клиентите икономии от порядъка на 20-30%", допълни Марин Шишков.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   семинар   енергиен мениджмънт   мониторинг   CIRCUTOR  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...