Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Scame представи нововъведения в серията индустриални щепселни съединения Optima

Scame представи различни новости в серията индустриални щепселни съединения Optima, съобщиха от фирма Ехнатон, представител на Scame у нас. Нововъведенията включват нови материали и цветове при щепселните съединения Optima 16 A, 32 A IP44 и IP66/67, както и нови материали и цветове при контактите IP66/67 за подвижен, стенен и панелен монтаж.

Новият материал е без съдържание на халогени и е в съответствие със стандарта RoHS, като същевременно предлага по-високи механични характеристики от предходната версия.

"Промените в състава на материала на серията Optima са резултат от продължителни изследвания и тестове на нови технологии и нови полимерни материали с цел повишаване на качеството и характеристиките на продуктите. Дизайнът също се различава с по-модерен облик и повече индустриални цветове, подходящи за промишлени среди", обясняват производителите.

Цветът на щепселите за стенен и панелен монтаж със защита IP66/67, както и този на
Omnia/Advance 2 IP66/67 с блокировка, е леко променен, а капачките са в един цвят с фланеца и тялото. При входните контакти за панелен монтаж фланецът и вложката на контактите са в същия тъмносив цвят като щепселите и конекторите.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Scame   Optima   индустриални щепсели   щепселни съединения  

Област: Електроапаратура   Технологии  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...