Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Енерго-Про ще подмени електроразпределителната мрежа в центъра на Варна - 07.04.2014

07.04.2014   |   Начало»Инвестиции
 

Енерго-Про ще подмени изцяло подземната електроразпределителна мрежа в центъра на Варна, съобщиха от дружеството. Очакваната инвестиция на компанията е около 1 млн. лв. Тя ще се осъществява паралелно с общинския проект по обновяване на цялостния облик на централната градска част.

Очаква се до края на април т. г. електроразпределителната мрежа в пешеходната зона да бъде напълно обновена. Ремонтът се изпълнява съгласно предварителния план на общината и се състои от четири етапа с обхват от Драматичен театър „Стоян Бъчваров”  до хотел „Черно море” и бул.”Сливница” в участъка от  пл.”Свят” до бул.”Мария Луиза”.

Енерго-Про ще изгради нова тръбна мрежа с кабелни шахти и ще подмени част от съществуващите кабелни линии ниско напрежение в централната градска част, а където е необходимо ще се изградят нови. Дружеството е планирало да подмени с нови и всички кабелни разпределителни касети и електромерни табла на клиентите в района.

     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   електроразпределителна мрежа   кабелни линии  

Област: Проекти  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...