Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Eaton представи ново решение за визуализация и запис на данни - 09.04.2014

09.04.2014   |   Начало»Технологии
 

Eaton представи новата система BreakerVisu, която се предлага със 7- или 3,5-инчов цветен дисплей и предварително инсталиран софтуер за визуализиране и записване на данни, съобщиха от компанията. Системата може да показва данни от над 48 прекъсвача и измерващи устройства върху цветен дисплей и да ги записва във файлове.
 
"BreakerVisu елиминира нуждата потребителят да извършва каквото и да било програмиране по време на инсталацията и вече не се изискват отделни дисплеи за всеки прекъсвач. Като самостоятелно конфигурираща се и работеща система BreakerVisu намалява до минимум усилията за инсталиране и пускане в експлоатация", обясниха от Eaton.

BreakerVisu показва степента може да функционира като шлюз за централизиран трансфер на данни към контролен център и за първи път се свързва с други системи чрез Modbus RTU комуникация. Устройства на трети производители се интегрират чрез модули за връзка Modbus RTU, като техните регистри се импортират в системата за визуализиране и записване на данни с конфигурационен файл. Освен локалния дисплей е осигурена и възможност за отдалечен достъп чрез Ethernet TCP/IP.

"Софтуерът на BreakerVisu се самоконфигурира. Това означава, че свързаните устройства се откриват автоматично, а събитията и данните за консумацията се записват винаги с времеви маркери. Стандартен PC и офис софтуер са всичко което ви трябва за оценка на данните. Потребителите могат да използват BreakerVisu за реализиране на мерки за енергийна оптимизация в съответствие със стандарта за управление на захранването DIN EN ISO 50001. Отвореността към външни системи, променливата топология и шлюз-функцията превръщат BreakerVisu в едно независимо и гъвкаво решение за управление на захранването", допълват производителите.

В BreakerVisu могат да бъдат интегрирани компактните прекъсвачи NZM от портфолиото на Eaton, въздушните прекъсвачи IZMX16/IZMX40 от серия NRX, въздушните прекъсвачи от серия IZM26, както и комуникационните модули NZM-XMC.

     
Източник: Eaton

Ключови думи: Eaton   BreakerVisu   прекъсвачи   разпределение на електрозахранването   управление на електрозахранването  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...