Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Въздушният прекъсвач Emax 2 на АББ спечели наградата за дизайн Red Dot 2014

14.04.2014   |   Бизнес
 

Въздушният прекъсвач Emax 2 спечели наградата за дизайн Red Dot 2014, съобщиха от компанията. В конкурса участваха общо 4394 предложения от универстети, дизайнери и компании от 57 страни, а Emax 2 спечели наградата в категорията "Industry and Crafts/Others".

Решението на АББ, предназначено за директно свързване със системи за автоматизация и енергиен менджмънт и подобряване на продуктивността и енергийната ефективност, е отличено благодарение на своята иновативност, естетика и качество, възможности за реализация, функционалност и производствена ефективност.

"Новият Emax 2 изпълнява и надхвърля изискванията на стандартите и на пазара, но той е развит в истински енергиен мениджър. Клиентите ни в България вече оцениха SACE Emax 2 и първите дванадесет прекъсвача са инсталирани в техните инсталации. С въздушни прекъсвачи Emax 2 е изпълнена главната разпределителна уредба и системата за енергиен менджмънт на новия завод на АББ България в Раковски", обясниха от компанията.

Това е трета Red Dot награда и дванадесета награда за дизайн, спечелени от прекъсвачи ниско напрежение на АББ през последните 22 години. Награди Red Dot са спечелили и прекъсвачите SACE Isomax през 1991 г. и SACE TMax XT през 2010 г.

     
Източник: АББ

Ключови думи: АББ   Emax 2   Red Dot   прекъсвачи   индустриален дизайн  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...