Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Сп. ТД Инсталации представя: Термографска диагностика на електроинсталации в сгради - 14.04.2014

14.04.2014   |   Начало»Бизнес
 

Сп. ТД Инсталации подготвя материал, посветен на термографската диагностика, която все по-успешно се налага във функцията на мощен диагностичен инструмент за прогнозируема поддръжка на сградните електроинсталации.

Ранното откриване на повредени или амортизирани части дава възможност да се предприемат коригиращи въздействия, преди работата на съответните електрически инсталации да излезе извън номиналните експлоатационни параметри. Друго голямо предимство на термографската диагностика е, че техниците могат да извършват тестове, докато системата е в процес на пълно натоварване без влияние върху съоръжението или неговата дейност. Този безопасен и икономически ефективен метод дава възможност на техниците да идентифицират потенциалните проблеми достатъчно рано и да предприемат стъпки за ограничаване на рисковете за безопасността и непланираните спирания на захранването за ремонтни дейности.

Статията в брой 2/2014 ще ви запознае с основните фактори, които влияят на точността при сканирането на инсталациите и спецификите на термографските измервания.

     
Източник: ТД Инсталации; снимка: imaging1.com

Ключови думи: инфрачервени изображения   термални изображения   термовизионна   профилактика   предсказуема поддръжка  

Област: Предстоящо  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...