Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

БНБ откри търг за модернизиране на структурна кабелна система

Българската народна банка откри търг за проектиране, изграждане и сертифициране на нови и подмяна на съществуващи сегменти от структурната кабелна система и силово електрозахранване на компютъризирани работни места.

Модернизираната СКС трябва да осигури цялостна мрежова свързаност в сградите, като за целта се оценят възможностите за използване на съществуващите комуникационни шкафове и комуникационни помещения, състоянието на електрозахранването на съществуващите комуникационни шкафове, комуникационни помещения и отговорни работни места и се предложат мерки за осигуряване на необходимото качество. Изъпълнителят трябва да интегрира съществуващите участъци със структурно окабеляване, ако това е целесъобразно и да изгради оптична връзка до работни места с повишени изисквания за сигурност, както и такива на разстояния повече от 100 м.

Участниците в процедурата трябва да имат оборот не по-малко от 600 000 лв. общо за 2011, 2012 и 2013 г.

Срокът за получаване на документация за участие е 9 май т. г.   
Срокът за получаване на оферти или заявления за участие е 19 май т. г.  

Допълнително информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на БНБ.

     
Източник: БНБ

Ключови думи: БНБ   окабеляване   кабелни системи  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...