Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

19-29 май - Мобилното продуктово шоу на Rittal пристига в България

За втора поредна година мобилното продуктово шоу на Rittal ще пристигне за обиколка в България, съобщиха от компанията. Ритал ще покаже на своите партньори и клиенти голямото многообразие конструкции и комплексни решения, представени в атрактивен демонстрационнен камион. В него ще са показани представители на всички продуктови групи предлагани от Rittal в областта на индустрията и IT сектора, като: стенни и стоящи табла, шкафове и конструкции за вграждане на апаратура; командни панели и конзолни пултове; шинни системи и решения за компактен монтаж и свързване на различен вид апаратура в таблата; решения за климатизация и осигуряване на оптимална работна среда; ИТ конструкции за различни приложения; специализирана климатизация и захранване на сървърни системи; мониторинг и контрол.

Инициативата се провежда за първи път по време на изложението Булконтрола. Специализираният демонстративен камион ще бъде позициониран  пред главния вход на Интер Експо Център на 29 май 2014г. Демонстрациите ще се провеждат на всеки 30 минути в периода от 09.00ч. до 18.00ч. Екипът на Ритал в България, кани настоящи и бъдещи партньори и клиенти да посетят изложението и да използват еднодневният „стоп“ на демо-камиона. Освен презентация на богатото разнообразие от мостри, посетителите ще могат да получат и професионална консултация от квалифицирани представители на Rittal.

Преди изложението Булконтрола в София, демонстрационният камион ще посети и градовете Хасково, Димитровград (19 май), Раднево (20 май), Бургас (21 май), Шумен, Търговище (22 май), Разград (23 май), Русе (26 май), Плевен (27 май).

Повече информация може да намерите тук.

     
Източник: Ритал

Ключови думи: Ритал   мобилно продуктово шоу   табла   шкафове   командни панели  

Област: Електроапаратура   Енергетика   Предстоящо  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Предстоящо
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...