Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

WAGO представя нов електромерен модул и нов входно-изходен модул за осветление на Булконтрола 2014

30.05.2014   |   Технологии
 

WAGO Kontakttechnik представя нов електромерен модул за WAGO-I/O-SYSTEM по време на изложението за контролно-измервателна апаратура Булконтрола 2014, което се провежда между 28 и 30 май т. г.

Решението на WAGO предлагат цялостен анализ на мрежата; оптимизация на мрежата при заварени условия; прозрачност при промени на броячите и тяхното въздействие върху потреблението; транспарентност при изключване на потребителите (полезно например в областта на осветлението ); идентифициране и разрешаване на несиметрично натоварени мрежи, например при неадекватна компенсация; идентификация и елиминиране на скъпи върхови натоварвания чрез своевременно прекъсване на вторичните потребители; дългосрочна промяна в приема и разхода на енергия.

Друг акцент в представянето на фирмата е новият входно-изходен модул DALI Multi-Master 753-647за управление на осветление в сградни, търговски и индустриални обекти. Новият модул не само контролира 64 DALI електронни баласти, но също така свързва и до 64 сензора. Най-големите предимства на софтуера са опростеният поглед върху проекта, оптимизираното адресиране на устройства, ефикасната обработка на данни и подробните функции за архивиране на дани и възстановяване. Контролерът може да бъде управляван дистанционно посредством мобилно приложение за iOS и Android.

На щанда си в ИЕЦ (С9, зала 4) фирмата демонстрира и решение за мониторинг и управление на мрежи за снабдяване с чиста вода, базирано на GSM модем и контролер за помпени системи.

     
Източник: WAGO Kontakttechnik България

Ключови думи: WAGO   Булконтрола   WAGO-I/O-SYSTEM  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...