Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Община Ихтиман избира фирма за поддръжка на ел. мрежи

Община Ихтиман стартира процедура за избор на фирма, която ще извършва абонаментно техническо поддържане, ремонт и реконструкция (модернизация) на ел. мрежи и съоръженията за външно изкуствено осветление. Съоръженията се намират на различни улици, площади, паркове, градини и други недвижими имоти на територията на общината.

Дейностите в обхвата на поръчката включват: монтаж на клеми за усукани проводници; монтаж или подмяна на проводници от мрежата до осветителното тяло; подмяна на крушки; смяна на комутационна апаратура; локализиране на повреди; монтаж на нови осветителни тела; монтаж и демонтаж на контактори, часовници, фоторелета и др.

Прогнозната стойност на поръчката е 43 000 лв.

Допълнително информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на АОП.

     
Източник: АОП; снимка: община Ихтиман

Ключови думи: Община Ихтиман   клеми   контактори  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...