Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Роудшоуто на Rittal премина при голям интерес - 04.06.2014

04.06.2014   |   Начало»Събитията
 

За първа година мобилното продуктово шоу на Ритал посети панаира Булконтрола в Интер Експо Център. Демонстративният камион бе позициониран на главния вход на изложбения център и предизвика голям интерес сред посетителите.

Те имаха възможност да се запознаят отблизо с решенията на Rittal в областта на индустрията и ИТ сектора като: стенни и стоящи табла, шкафове и конструкции за вграждане на апаратура; командни панели и конзолни пултове; шинни системи и решения за компактен монтаж и свързване на различен вид апаратура в таблата; решения за климатизация и осигуряване на оптимална работна среда; ИТ констукции за различни приложения; специализирана климатизация и захранване на сървърни системи; мониторинг и контрол.

В периода от 19 до 30 май демонстрационният камион посети голяма част от клиентите на фирмата в градовете Хасково, Раднево, Бургас, Шумен, Търговище, Разград, Русе, Плевен и София.

Посетителите имаха възможността да получат както специализирана консултация, така и да се възползват от идеи за цялостни решения, свързани с продуктовата гама на Rittal.

     
Източник: Ритал

Ключови думи: Ритал   Rittal   Булконтрола   ИЕЦ  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...