Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЧЕЗ Разпределение избира ел. проектант

ЧЕЗ Разпределение откри търг за изготвяне на цялостна проектна документация за присъединяване на нови потребители към ел. разпределителната мрежа с реконструкция на съществуващи ТП и мрежи НН в София.

Обособени са пет позиции за различните райони - Изток, Запад, Север, Юг и София област. Оферти могат да бъдат подадавани само за една обособена позиция.

Проектите да се разработят върху подложка от действащ кадастрален и регулационен план получен от съответната община или кадастър и се осигуруряват от проектанта. При проектирането на разпределителната система трябва да се предвидят за използване материали, съоръжения и апаратура съгласно действащия Стандарт на ЧЕЗ РБ, като на проектанта ще му бъде осигурен достъп до този стандарт. За трасетата, по които ще се извършва проектирането и преустройството на съществуващите и нови ел. съоръжения, трябва да се изготви подробен устройствен план (ПУП) съгласно действащата нормативна уредба.

Допълнително информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: ЧЕЗ Разпределение

Ключови думи: ЧЕЗ Разпределение   ел. проектанти   електроразпределителна мрежа  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Обществени поръчки/Търгове

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...