Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

EСО избира доставчик на кабели и проводници

Електроенергийният системен оператор стартира процедура за избор на фирма за доставка на контролни кабели и изолирани проводници.

Контролните кабели са предназначени за неподвижно полагане по скари в помещения, тунели, кабелни канали и шахти на електрически мрежи, където има пренасяне на електроенергия при номинални напрежения Uo/U – 0,6/1 кV с честота 50 Hz. Изолираните проводници ще се използват за изграждане на вторична комутация и реализиране на защитно заземяване на монтираните в подстанциите на електроенергийната система електрически съоръжения, командни и релейни шкафове.

Срокът на действие на квалификационната система е от 1 юли 2014 г. до 1 юли 2019 г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: EСО

Ключови думи: EСО   кабели   проводници  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...