Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Murr Elektronik представи нова серия захранващи блокове с висока ефективност

14.07.2014   |   Технологии
 

Murr Elektronik представи новата серия иновативни захранващи блокове Emparro с висока ефективност, достигаща до 95%, съобщиха за Electrical-Bulgaria.com от фирма Ехнатон, представител на Murr Elektronik у нас.

Захранващите блокове Emparro имат широк на входящо напрежение от 85 до 265 VAC постоянен ток (90 до 250 VDC). Серията се предлага в седем различни модела с изходящи напрежения от 12, 24 и 48 V и метална кутия с оптимални характеристики за електромагнитна съвместимост при температурен диапазон от – 25° С до +60° С. Аларменият контакт сигнализира за къси съединения, претоварвания и високи температури.

"Новите захранващи блокове Emparro са фокусирани върху ефективността поради повишаващите се цени на енергията и нуждата от оптималното й използване от машините. Emparro задава нови стандарти, благодарение на иновативна концепция за електрическите вериги. В сравнение със захранванията с ефективност 90% и загуби от 10% Emparro намалява загубите на енергия с 50%, което води до намаляване на разходите и удължава живота на машината. Захранващият блок произвежда по-малко топлина, заради ниските загуби на енергия. Това означава по-ниско термично напрежение за индивидуалните компоненти и увеличава жизнения цикъл на Emparro. Същото важи за компонентите, инсталирани в близост до захранването. В случай на претоварване или късо съединение изходящото напрежение се управлява с константен ток. Ограничен е до 100% от номиналния ток (или до 150% в режим Увеличаване на мощността). Тази функция за ограничаване на мощността защитава надеждно захранващото устройство от щети, причинени от претоварване и е от съществена помощ при стартиране", обясниха от Ехнатон.

     
Източник: Eхнатон

Ключови думи: Eхнатон   Murr Elektronik   захранващи блокове  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...