Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ТУ София организира лятна школа по теоретична електротехника

Деcето издание на лятната школа по теоретична електротехника ще проведе катедра "Теоретична електротехника" към ТУ София под патронажа на Международния симпозиум по теоретична електротехника (ISTET) между 19 и 22 септември в Созопол.

В лятната школа ще бъдат представени най-новите постижения в областта на теоретичната електротехника от професори и доценти от чуждестранни университети. Целта на школата е да запознае  докторантите и асистентите с областите на развитие и предстоящите  проблеми за разрешаване в електротехниката. Основните тематичните направления са: електромагнитни полета, теория на веригите и системите, обработка на сигнали и идентификация, приложения, нови подходи при обучението по ТЕ.

Паралелно на лятната школа ще се проведе и научна конференция, включваща презентация с постери на авторските научни публикации. Авторите, желаещи да участват, са поканени да представят статии, свързани с тематиката на конференцията.

     
Източник: ТУ София

Ключови думи: ТУ София   теоретична електротехника  

Област: Предстоящо  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...