Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ТУ София организира лятна школа по теоретична електротехника

19.09.2014   |   Предстоящо
 

Деcето издание на лятната школа по теоретична електротехника ще проведе катедра "Теоретична електротехника" към ТУ София под патронажа на Международния симпозиум по теоретична електротехника (ISTET) между 19 и 22 септември в Созопол.

В лятната школа ще бъдат представени най-новите постижения в областта на теоретичната електротехника от професори и доценти от чуждестранни университети. Целта на школата е да запознае  докторантите и асистентите с областите на развитие и предстоящите  проблеми за разрешаване в електротехниката. Основните тематичните направления са: електромагнитни полета, теория на веригите и системите, обработка на сигнали и идентификация, приложения, нови подходи при обучението по ТЕ.

Паралелно на лятната школа ще се проведе и научна конференция, включваща презентация с постери на авторските научни публикации. Авторите, желаещи да участват, са поканени да представят статии, свързани с тематиката на конференцията.

     
Източник: ТУ София

Ключови думи: ТУ София   теоретична електротехника  

Област: Предстоящо  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...