Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Eнерго-Про извърши реконструкция на електроразпределителната мрежа в центъра на Варна

Eнерго-Про подмени подземните кабелни линии и монтира нови разпределителни електрически касети в центъра на Варна, съобщиха от компанията.

"Освен че подобрява облика на централната градска част, новото оборудване на касетите гарантира по-високо ниво на сигурност на електрозахранването. То е част от стартиралия проект на община Варна за обновяване цялостния облик на града, в който Eнерго-Про се включи активно", обясниха от дружеството.

В рамките на проекта е изградена нова тръбна мрежа с кабелни шахти, подменени са кабелните линии ниско напрежение по бул. "Княз Борис I" и част от прилежащите улици, а където е необходимо, са изградени нови. С подмяната на последните няколко електромерни табла в сградите ще бъде финализирана първата част от проекта за обновяване на електроенергийната инфраструктура в пешеходната част на центъра и съседните улици.

Инвестицията на Eнерго-Про в подновяване на подземната електроразпределителна мрежа в центъра на град Варна възлиза на около 120 000 лв.

     
Източник: Eнерго-Про

Ключови думи: Eнерго-Про   електроразпределителна мрежа   кабелни линии   електрически касети  

Област: Реализации  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Инвестиции

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...